Notice: Undefined index: minbuy in /home/minikeso/public_html/minikes.rs/wp-content/themes/minicash/header.php on line 118
Uslovi prodaje - MiniKes.rs

Prijavite se na MiniKes.rs newsletter kako biste dobijali spisak svih dnevnih ponuda sa popustima do čak 90% direktno na Vašu email adresu.

Uslovi prodaje

Putem svog web sajta www.minikeš.rs, Minikeš organizuje promotivnu akciju u ime i za račun ponuđača roba ili usluga (Partnera). Partner odobrava popust na svoju ponudu, ukoliko Minikeš u toku trajanja promotivne akcije, okupi dovoljan broj korisnika zainteresovanih za ponudu. Vreme trajanja promotivne akcije i minimalan broj zainteresovanih korisnika, dogovaraju Partner i Minikeš, za svaku promotivnu akciju pojedinačno.

Partner koji svoju uslugu ili robe promoviše putem Minikeša, jedini je vlasnik roba ili usluga i ugovorom se obavezuje da će iste isporučiti po najvišim mogućim standardima, često i boljim od standardnih načina poslovanja. Partner se obavezuje da će korisnike koje Minikeš putem promotivne akcije dovede u vezu sa njim, tretirati profesionalno i ljubazno, a sve u cilju dugoročne i kvalitetne saradnje Partnera i Minikeša.

Minikeš nema u vlasništvu robe ili usluge koje promoviše, te ni na koji način nije i ne može biti odgovoran za bilo koju vrstu nedostataka roba ili usluga, ili eventualne posledice koje njihovom upotrebom mogu proisteći. Za sve eventualne nedostatke bilo koje vrste, odgovoran je Partner koji je vlasnik i ponuđač robe ili usluge.

Kako bi ste kupili bilo koji proizvod ili uslugu koji se promovišu na www.minikes.rs,  neophodno je da se registrujete  čime pojednostavljujete kupovinu i sebi omogućavate kreiranje korisničkog naloga.

Kao dokaz o kupljenoj ponudi, Minikeš u ime i za račun ponuđača (Partnera), izdaje potvrdu u vidu Vaučera. Vaučer se izdaje nakon uspešnog završetka promotivne akcije i evidentiranja uplate. Vaučer, pored naziva kupljene ponude, sadrži ime i prezime kupca, adresu kupca, jedinstvenu šifru, kao i ime i prezime osobe koja je nosilac Vaučera (osobe koja će koristiti Vaučer). Kupac ne mora biti i nosilac Vaučera, što znači da jedna osoba može kupiti Vaučer i pokloniti ga drugoj osobi koju će naznačiti kao nosioca. Svaki Vaučer sadrži jedinstvenu šifru i može se koristiti samo jednom.

Pravila za korišćenje vaučera:

Vaučer pokriva isključivo cenu ponude. Poštarina i drugi eventualni troškovi, nisu uračunati u cenu ponude i Vaučer ih NE pokriva.

Korisnik, kupac Vaučera, odgovoran je za Vaučer, tako da ni Partner ni Minikeš nisu odgovorni za slučaj gubitka ili zloupotrebe Vaučera.

Ukoliko drugačije nije navedeno jedan vaučer se može koristiti samo za  jednu porudžbinu

Strogo je zabranjeno reprodukovati ili prodavati vaučer

Vaučer ne možete kombinovati sa vaučerima trećih lica ili drugim poklon kuponima i vaučerima

Svaki pokušaj zloupotrebe vaučera imaće za rezultat prestanak važenja vaučera

Valjanost vaučera ističe nakon datuma naznačenog u opisu ponude i nakon tog roka, Vaučer se ne može koristiti.

Ukoliko imate nejasnoća ili nedoumica u vezi sa Uslovima prodaje i korišćenja, molimo Vas da nas kontaktirate na info@minikes.rs!

 

 

 

Nikome nije data želja, bez mogućnosti da je ostvari!