Notice: Undefined index: minbuy in /home/minikeso/public_html/minikes.rs/wp-content/themes/minicash/header.php on line 118
Često postavljana pitanja - MiniKes.rs

Prijavite se na MiniKes.rs newsletter kako biste dobijali spisak svih dnevnih ponuda sa popustima do čak 90% direktno na Vašu email adresu.

Često postavljana pitanja 

Kako da kupim?

Kupovina na Minikešu je veoma jednostavna – potrebno je da se registrujete (ili ulogujete ukoliko ste vać registrovani), kliknete na KUPI i pratite dalja uputstva.

 Kako da se registrujem?

Jednostavnim klikom na “Registruj se”  otvarate stranicu na koju unosite svoje podatke za registraciju. Podaci moraju biti tačni i oni se prilikom kupovine, automatski unose u uputstva za uplatu. Svi podaci su zaštićeni Izjavom o poverljivosti podataka.

 Na koji način da platim?

Nakon registracije i odabira ponude, na Vašu e-mail adresu će stići detaljna uputstva o načinu i roku plaćanja.  Plaćanje može biti izvršeno putem opšte uplatnice ili e-bankinga, a uskoro ćemo Vam omogućiti i plaćanje QVoucher-om i kreditnim karticama.

 Kada je ponuda uspela?

Ponuda se smatra uspešnom onog momenta kada je kupi minimalan broj kupaca za tu ponudu. Koristimo moć grupne kupovine, tako da je važno da ponudu preporučiš svim svojim poznanicima i prijateljima.

Šta se dešava ukoliko ponuda ne uspe? 

Odabirom ponuda i ugovaranjem minimalnog broja kupaca,  potrudićemo se da sve poude budu uspešne. U slučaju da ipak neka ponuda ne uspe, svima koji su platili, novac će biti vraćen bez ikakvih troškova i u najkraćem mogućem roku.

Kada ću i kako ću dobiti svoj vaučer nakon uplate?

Nakon evidentiranja Vaše uplate, Vaučer će Vam biti poslat putem elektronske pošte (na Vašu e-mail adresu), u roku od 4 radna dana.

Kada mogu da iskoristim svoj Vaučer? 

U samom opisu svake ponude, naznačen je period u kome se Vaučeri mogu iskoristiti.

 Da li je moguće kupiti Vaučer na poklon?

Pored toga što je moguće, veoma je i lepo obradovati nekog dragog! Pri kupovini samog Vaučera, potrebno je uneti podatke osobe na čije ime Vaučer glasi. To znači da osoba koja kupuje možete biti vi, a osoba na koju glasi Vaučer može biti neko drugi. Sve je lepše kada se radi zajedno, pa predlažemo da kupite Vaučer i sebi i Vama dragoj osobi i uživate zajedno!

Šta je u stvari Minikeš?

Minikeš je Vaš dobar prijatelj koji Vas podseća da je život samo jedan i da ga treba živeti punim plućima. Minikeš za Vas pronalazi i ugovara najpovoljnije uslove za kupovinu roba i usluga koje niste mogli sebi da priuštite, ili koje ste plaćali po znatno višim cenama. Ukoliko, kao većina stanovnika morate vešto da krojite budžet u odnosu na cene, Minikeš je pravo rešenje za Vas, jer mi krojimo CENE prema Vašem budžetu! Ukoliko pak spadate u grupu kojoj budžet nije problem, zapamtite da čovek treba da štedi onda kad ima i kupujte pametno! Unesite malo svežine u svakodnevicu – ulepšavajte se, uživajte, bavite se sportom, brinite o svom zdravlju, kupujte lepe stvari, izlazite sa dragim osobama, putujte… – ne brinite o cenama, o njima brine Minikeš!

U čemu je fora? 

Fore nema! U pitanju je jednostavna poslovna saradnja u kojoj su svi na dobitku! Oni koji prodaju usluge ili robu, dobijaju veliki broj kupaca čime nadoknađuju sniženje cene. Sa druge strane Vi dobijate ogromna sniženja i veoma povoljne ponude. To ne utiče na kvalitet robe ili usluge, jer je ponuđaču bitno da Vam se predstavi u najboljem mogućem svetlu.

 Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nejasnoća, budite slobodni da nas kontaktirate!

 

 

 

Nikome nije data želja, bez mogućnosti da je ostvari!