Notice: Undefined index: minbuy in /home/minikeso/public_html/minikes.rs/wp-content/themes/minicash/header.php on line 118
Za poslovne partnere - MiniKes.rs

Prijavite se na MiniKes.rs newsletter kako biste dobijali spisak svih dnevnih ponuda sa popustima do čak 90% direktno na Vašu email adresu.

Vrata Minikeša su uvek otvorena za saradnju!

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više detalja o koracima i načinu ostvarivanja saradnje, najbolje bi bilo da nas kontaktirate  i mi ćemo Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Savetujemo Vam da nas odmah kontaktirate ukoliko:

 • Želite da unapredite svoje poslovanje i uvećate profit
 • Pokrenuli ste sopstveni posao i potrebni su Vam novi klijenti/kupci
 • Imate periode u kojima niste zadovoljni svojim poslovanjem
 • U toku radnog vremena imate “praznog hoda” kada nema klijenata – ne zaboravite da imate troškove za svaki minut svog radnog vremena, te da je sve vreme koje provedete bez klijenata, praktično negativno poslovanje
 • Želite da promovišete svoje nove (ili postojeće) proizvode ili usluge
 • Želite da pokažete kvalitet svoje usluge ili robe, da se pozicionirate na tržištu
 • Ukoliko želite da pokrenete efiksanu, svežu promotivnu akciju
 • Kontaktirajte nas i ukoliko ste u nedoumici, a mi ćemo zajedno sa Vama utvrditi da li bi  saradnja sa nama  bila najbolja opcija za Vas.

 

Šta Minikeš može da Vam donese?

 • KLIJENTE/KUPCE, a oni su osnovno gorivo za rad vašeg poslovanja.

  Na koji način?

  Minikeš putem svog websajta www.minikes.rs promoviše Vašu ponudu, a samim tim i Vašu firmu. Korisnici posećuju sajt tražeći najbolje ponude za robe i usluge koje su im potrebne ili jednostavno zbog toga što žele nešto da kupe.  Pored promocije putem sajta,  Vašu ponudu promovišemo i putem društvenih mreža na kojima ponudu vidi jako veliki broj potencijalnih korisnika. Svi korisnici koji su registrovani na našem websajtu, dobijaju direktnu elektronsku poštu koja ponovo promoviše Vašu ponudu. Sve ovo dovodi do toga da je vašu ponudu videlo hiljade ljudi, što garantuje kupce!

  Da li je sniženje cene opravdano?

  Naravno – u pitanju je grupna prodaja, kupci se udružuju i kupuju veliki broj Vaših ponuda. Da li bi ste više voleli da dnevno imate samo  jednog klijenta od koga zarađujete 10 dinara, ili 20 klijenata od kojih zarađujete po 4 dinara?

  Takođe uzmite u obzir da svaki vid reklamiranja košta.  Reklamiranje na internetu, društvenim mrežama, putem medija, štampanog materijala i svi drugi vidovi reklamiranja, zahtevaju određena sredstva. Za promociju putem Minikeša, nije potrebno uložiti sredstva. Umesto toga, vi ćete sniziti cenu.

  Najgore što može da se desi (a mi ćemo se potruditi da do toga ne dođe), jeste da ponuda ne uspe. I u tom slučaju ste na dobitku, jer niste ništa uložili, a dobili ste reklamu koju je videlo hiljade ljudi.

  Obavezno posetite i našu stranicu Zašto Minikeš” !

  Očekujemo Vaš kontakt i radujemo se saradnji!

   

Nikome nije data želja, bez mogućnosti da je ostvari!