Notice: Undefined index: minbuy in /home/minikeso/public_html/minikes.rs/wp-content/themes/minicash/header.php on line 118
2.790 DIN DUBL PAMUČNE POSTELJINE U KOMBINACIJI BOJA PO IZBORU! - MiniKes.rs

Prijavite se na MiniKes.rs newsletter kako biste dobijali spisak svih dnevnih ponuda sa popustima do čak 90% direktno na Vašu email adresu.

2.790 DIN DUBL PAMUČNE POSTELJINE U KOMBINACIJI BOJA PO IZBORU!

2.790,00
Puna cena: 4.950,00
Popust: 44%
Ušteda: 2.160,00
Kupljeno: 51

Više o ponudi

 MiniKeš pametni popusti

UNESITE BOJE U SPAVAĆU SOBU!

BUDITE SE U MEKIM PAMUČNIM POSTELJINAMA VAŠE OMILJENE BOJE!

Potpuno osveženje spavaće sobe, može se postići sa sasvim malo novca. Dovoljno je “obući” krevet u novu posteljinu i razlika je ogromna. Pamučne posteljine su kvalitetne, domaće proizvodnje od čistog turskog pamuka.

Odaberite vaše omiljene boje, ili boje u kojima želite da se budite. Kombinacija crne i crvene delovaće moderno i savremeno. Žute i zelene nijanse unose vedrinu u sobu. Plave umiruju, dok crvene i ljubičaste važe za strastvene boje. Za šmizle, tu je pink, a za frajere crna!

Sparite svoje omiljene boje, a onda uživanje u njima podelite sa svojim parom 😉

 

NAPOMENE: –  Vaučer podrazumeva jednu dubl posteljinu od 100% pamuka – Posteljina sadrži: * čaršav 200 x 240 cm * jorgansku navlaku 200 x 200 cm * dve jastučnice 50 x 70 cm – Dezeni su prikazani na fotografijama, dok ih upitom na info@minikes.rs, možete dobiti i putem maila – Odmah po dobijanju vaučera, a najkasnije do 30. decembra 2018, javiti se na info@minikes.rs ili telefonom na 069-33-11-693 radi ostavljanja podataka za isporuku i odabira dezena – Proizvod se šalje isključivo putem kurirske službe na kućnu adresu – Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu i plaćaju se prilikom preuzimanja posteljine – Proizvod se isporučuje u roku od 4-5 radnih dana od dana dostavljanja podataka o adresi i dezenu.

Podaci o firmi

Lokacija

Nikome nije data želja, bez mogućnosti da je ostvari!